Ett steg närmare ett nytt badrum


 
När vi köpte vår lägenhet 2007 hade den ett pyttekök och ett pyttebadrum. I köket flyttade vi en vägg och gjorde om vilket gör att vi nu kan sitta åtta personer och äta middag tillsammans. Däremot är badrummet för litet då vi ibland är fyra därinne samtidigt. Då vi har två hallar (varav en precis utanför badrummet) har vi bestämt oss för att bygga ut badrummet för att göra det stort nog för oss alla. Ett bubbelbad finns med på önskelistan och även ett dubbelhandfat. Jag vill även bygga in tvättmaskinen och då skaffa en som är både tvättmaskin och torktumlare i ett.
 
Problemet är bara att försöka hitta smarta lösningar för att få till allt. Det ska vara rent och enkelt men ändå finnas plats för en massa förvaring. För att hitta de bästa lösningarna har vi anlitat en arkitekt som ska hjälpa oss att få till det och göra en ritning som vi kan lämna till styrelsen för godkännande. Jag har i alla fall räknat fram hur stort badrummet kommer att bli och det är inte illa att det kommer att bli nästan 3 meter långt. Det är kanske inte stort jämfört med andra badrum men för oss kommer det att bli gigantiskt.

Kommentarer
Postat av: Ett stenkast från Fyndet

Det låter härligt med större badrum! Verkligen guld värt. Hade ett i villan som var nära 16 kvm...

En tanke bara vad gäller tm/tt i ett - läs recensioner på dylika lösningar innan ni köper. De som haft har överlag, tyvärr, inte varit så positiva. Kan ni inte ha en tvättpelare istället? Eller vad ska ni ha ovanför den kombinerade varianten annars?

2012-09-04 @ 23:25:54
URL: http://ettstenkast.wordpress.com
Postat av: Ett stenkast från Fyndet

Alltså de som jag känner till som haft kombinerad. Inte generellt sett!! Men samtidigt om man läser rec så är det mer som en "nödlösning".

2012-09-04 @ 23:26:41
URL: http://ettstenkast.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0