Diskbråck i käken

Idag hämtade svärmor barnen på dagis och jag och maken begav oss till Bromma för att titta på kakel och inredning till badrummet. Det är ruskigt svårt att få allt som vi vill men nu har vi i alla fall lite idéer till dess arkitekten kommer hit i morgon. Nu gäller det bara att plöja igenom alla broschyrer som vi plockat på oss.
 
 
Vi fastnade båda för ett dubbelhandfat från Vedum som heter Flow. Det finns massor av förvaring under handfaten och även bakom spegeln. Tyvärr får vi inte in tvättmaskinen under och vi är lite i valet och kvalet om hur vi ska göra.
 
 
Jag har också varit hos doktorn idag. Jag borde snart köpa klippkort på Sophiahemmet med tanke på att jag är där några gånger i veckan. Sedan en tid tillbaka har det knäppt i min käke när jag gäspat och förra veckan satt jag och åt lunch när hela käken hoppade ur led. Det var inte nådigt vad ont det gjorde och sedan dess kan jag inte gapa stort eller tugga. Dessutom har jag ständigt ont. Idag orkade jag inte längre utan gick till läkaren. Min käke har tydligen hoppat ur led för att sedan komma tillbaka igen. Resultatet av det är att jag har fått diskbråck i käken. Det låter helt snurrigt men är tydligen sant. Nu ska jag äta medicin för att få ner inflammationen och sedan ska jag gå till en käkspecialist.

Kommentarer
Postat av: emilia

Diskbråck i käken? Stackare! Krya på dig! Kram

2012-09-09 @ 17:30:28
URL: http://nattstad.se/emaria

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0