Storstädning

Ljuslyktor från DAY Birger et Mikkelsen
Foto: Privat

Idag har vi haft avslutningspicknick på dagis. Tyvärr var vädret som vanligt (inte så bra) och därför fick vi äta maten i matsalen istället för ute på gården. Barnen sjöng sånger och de barn som ska börja skolan efter sommaren fick rosor av fröknarna.

När vi kom hem satte maken och jag igång att storstäda. Jag tror inte att köket har varit så fint på säkert ett halvår. Normalt brukar både en gigantisk godisskål och diverse papper ligga på skänken i köket och nu tog jag helt sonika godisskålen och hällde ut innehållet i soppåsen. Det är ändå inte någon som äter av godiset. Orsaken till vår hysteri idag är att vi kommer att träffa familjen K på onsdag. Om vädret är fint ska vi äta lunch ute men om det regnar blir det lunch hemma hos oss. Jag tänker inte släppa in någon när det ser ut som det gör och därför är det full fart frammåt som gäller. I morgon är det dags för Pyets rum, vardagsrummet och vårt sovrum. Maken kan skatta sig lycklig över att han ska på firmafest istället för att springa runt med golvmoppen.

Idag kom även maken hem med min morsdagspresent. Jag fick ett fodral i brunt läder från Scotch and Soda till min iPhone på mors dag men jag känner inte att jag är i behov att ett och därför bytte han ut det mot två ljuslyktor från DAY Birger et Mikkelsen. De är verkligen jättefina och lyser så mysigt mot väggen och underlaget när de är tända.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0