Vilken härlig helg

När mobiltelefonen i fredags visade att det skulle regna hela helgen höll jag nästan på att ge upp. Det enda positiva är att jag inte har semester utan jobbar på några veckor till.
 
 
Familjen S hade bjudit in oss på lek, middag och spel i lördags och när jag och Pyret var inne i stan på förmiddagen duggade det lätt och med en suck insåg jag att denna helg inte skulle bli mer annorlunda än de andra tre som formligen regnat bort. Men där hade jag alldeles fel. När vi väl packat ihop hela familjen och slagit oss ner på familjen S uteplats sken solen och värmde riktigt gott. Det var till och med så att jag råkade säga att det var lite väl varmt. Till fikat innan maten blev vi bjudna på en pavlova med dajmgrädde och jordgubbar samt kladdkaka. Det är alltid smask på hög nivå när vi är på besök. Efter fikat sprang barnen in och ut som det passade dem och då korkade frun i huset upp en flaska rosé. Det var fantastiskt att sitta i solen och dricka ett kallt glas rosé.
 
 
Idag for vi iväg till Huddinge för att planera en utlandsresa till nästa år tillsammans med två andra familjer. Återigen blev det sol och barnen lekte och badade i poolen. Till lunch blev vi bjudna på grillade hamburgare med mängder av tillbehör. Vad gäller resan kom vi fram till att det är Kroatien som gäller. Nu ska vi bara hitta ett lagom lyxigt hus som fyller allas önskemål. Lättare sagt än gjort kan jag säga. Visst, allt går att köpa för pengar men jag kan lätt säga att hus som kostar 145 000 kr för en vecka försvinner bort från min radar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0