Skön helg trots förkylning

Pyret i parken
Foto: Privat

Äntligen en helg där vädret visar sig från sin goda sida. Sol och några grader kallt det är toppen och vi gav oss ut på en lekdate i fredags med Pyrets "pojkvän" från dagis. Redan när hon var 2 1/2 berättade hon att hon och H skulle gifta sig och att hon var kär i honom. Varje gång vi gick in i en blomsteräffär berättade hon för mig vilka blommor hon skulle ha på deras bröllop och hon berättade också vilka smycken hon skulle ha. H är dock inte ett dugg intresserad av några bröllopsplaner och tycker nog inte att tjejer är mer intressanta än bilar. Nu fick vi tyvärr höra att H med familj ska flytta från Lidingö och han ska då sluta på dagis. Det blev stora tårar i Pyrets ansikte när jag berättade och jag hoppas att det kommer att ta bra många år innan hon gråter över killar igen. Kanske om sådär tolv år.

Som sagt i fredags var vi i alla fall ute med H och hans familj på dagisgården och vi hade med oss varm choklad, mariekex, nötter, russin och torkade aprikoser. Efter leken gick vi hem till oss så att H fick titta på marsvinen och det blev även köttbullar och makaroner här hemma för alla barn.

Lördagen bjöd på lika fint väder och då blev det dags för lite skridskoåkning. Pyret hade vuxit ur sina skridskor från förra året och vi åkte förbi Byt & Köp här på Lidingö och hon valde ett par ljusblå nya skridskor. De gamla fick Lillebror ärva. Vi köpte även en hjälm till Lillebror och sedan gav vi oss ut på isen alla fyra.

Idag har vi däremot tagit det lugnt då jag har åkt på en dunderförkylning som maken varit snäll nog att dela med sig av. Lite veckohandling blev det med båda barnen och sedan åkte vi till en thairestaurang och köpte hämtmat. Nu blir det till att kurera sig då halva styrkan är borta på jobbet i morgon men det är verkligen hur mycket som helst att göra och då gäller det att vara pigg och alärt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0