40-års fest

Igår var det dags för min 40-års fest. En aning sent kan tyckas då jag fyller år på sommaren. Jag var in i det sista tveksam till om jag skulle ha en fest och bestämde mig för att ha en lite mindre variant med totalt 18 personer. Underbara familjen K frågade om vi ville ha festen hemma i deras villa vilket var toppen då det är svårt att få in 18 personer sittandes vi ett bord hemma hos oss.

Nu delade vi ändå upp oss på två bord och det var delvis för att vi hade lite frågesport borden emellan. Dagen till ära hade jag beställt små buketter som var placerade på borden.

40-års fest

Dukning

Maten caterade vi från Säbb & Blomqvist och den var verkligen kanon. De har så många bufféer att välja mellan men jag slog till på den som heter Kalassmaker. All mat kommer upplagd på porslin från Mateus och det kommer med värmeskåp till maten som ska hållas varm. Dagen innan ringde jag dem och frågade om jag skulle beställa till 20 personer för att vara på säkra sidan men deras svar var att de alltid gör för mycket mat och så var verkligen fallet. Alla åt så de höll på att spricka och ändå fanns det mat kvar. Tyvärr missade jag att ta kort innan gästerna högg in på maten så det fick bli en liten bild där den redan hade blivit upplagd på någons tallrik. Till dessert hade jag gjort frozen cheesecake med hallon och vanliljpannacotta med passionsfruktsgelé.

Mat från Säbb och Blomqvist

Efter det dukade vi fram ett rejält drinkbord och sista gästerna gick runt 03.00 tiden. Idag har vi varit tillbaka i villan för att städa och jag kan lätt säga att det blir en tidig sängläggning idag. Jag glömde nästan säga att jag fick en massa fina presenter och jag ska visa dem framöver.

Drinkbord
Foton: Privata

Tack alla ni underbara som var med och gjorde mitt kalas till en riktig toppenfest! Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Hemma på ön

Tack själv fina du, verkligen superkul!! Massor av kramar

2011-10-10 @ 08:20:49
URL: http://hemmapaon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0