Sunny California - not

Det är lite humor att vi har packat för en varm semester här i Kalifornien men igår var det riktigt kallt. Maken ska spela golftävling i tre dagar och igår hade de ett övningsvarv med regn, åska och hagel. I ren panik gick han och köpte de enda regnbyxor som fanns i golfshopen. Inte billigt precis men välbehövligt. Vi har inte suttit ute på verandan ännu på grund av vädret men jag hoppas att det blir mycket av den varan framöver. Från verandan är det ca 30 meter fram till greenkanten på hål 16. Riktigt nice att sitta och titta på golfarna när de spelar. Vissa kommer lite väl nära då de landar med bollen precis vid muren till altanen.

Igår kom den största hagelstorm jag någonsin sett. Det varade nästan i 10 min och delar av golfbanan blev alldeles vit. Barnen tyckte att det var jättekul och sträckte ut händerna utanför altantaket för att fånga haglet i handen.

Idag ser vi i alla fall solen då och då mellan molenen och det är runt 19 grader. Killarna har herrmiddag på golfklubben ikväll och vi tjejer ska med barnen till Chili´s och äta.

Hagelstorm i Kalifornien

Hagelstorm i Kalifornien

Bilder: Privata


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0