Skechers

Idag när vi vaknade insåg vi att det skulle regna idag igen. Det är riktigt tröttsamt för det är inte kul att vara ute med barnen när det ösregnar en hel dag. Jag åkte med svägerskan och hennes familj till mallet igen för att köpa några till saker. Det blev några presenter till Pyrets bästis B. Det är galet billigt på de flesta barnklädesaffärer där en topp kostar runt 8 dollar och ett par shorts runt 6 dollar. Det är verkligen REA överallt.

Hemma har Pyret förälskat sig i ett par Skechers. Tyvärr var de verkligen svindyra för att vara ett par barnskor och hon gallskrek när vi gick från affären utan att köpa dem. Här hittade vi en Skechersbutik och nu fick hon ett par för 28 dollar. De till och med blinkar när hon går. Jag kan lätt säga att hon ÄLSKAR sina nya skor. På OshKosh sålde de ut en massa skor för 9.99 dollar. Det blev två par till Pyret. Ett par i jeanstyg med söta skinnblommor på och ett par rosa ballerinaskor med en gigantisk rosa "diamant" fram. Det är i alla fall vad Pyret säger. Att hon har ett par skor med rosa diamanter.

Nu ska i alla fall vädret bli bättre. De kommande 10 dagarna ska det vara 0% risk för nederbörd. HURRA! Dessutom ska temperaturen ligga runt 27 grader om några dagar. Det ska bli så fantastiskt skönt.

Skor från Skechers som blinkar när du går

Söta skor i jeanstyg med skinnblommor från OshKosch

Foton: Privata

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0