iPhone 4 S min nya leksak

iPhone 4 S med spotify premium ett år
Foto: Privat

Äntligen har jag skaffat mig en ny mobiltelefon. Jag fick en Ericsson Aino i födelsedagspresent förra sommaren men den har inte fungerat sedan dess. Någonting som jag tycker är basic med en telefon är att kunna ringa med den och ta emot samtal. Tyvärr tyckte min förra telefon inte att det var lika viktigt då den stängde av alla inkommande samtal efter några sekunder. Den lämnades sedan in 6 gånger innan Ericsson återköpte den.

Idag gick jag till Expert (där min man köpt telefonen) för att köpa mig en ny. Jag ville få tillbaka pengarna för att sedan köpa en iPhone 4 S via Telia men icke sa nicke. Det var bara till att välja en telefon ur deras sortiment. När jag berättade vad jag ville ha var en iPhone uteslutet. När jag lackat till ett antal gånger ville de sälja en till mig för 6500kr. Aldrig i livet var mitt svar. Det går att köpa en på Telia för 200kr i 24 mån och om jag inte är helt kass på matte blir det 4800kr. Efter mycket tjafs fick jag lite extra tillgodo för min telefon och behöver nu betala 50kr i 24 månader och sedan är telefonen min. Det blir samma pris som på Telia och då är jag nöjd och glad. Dessutom ingår Spotify Premium i ett år. Toppen, då kommer vi att kunna lyssna på en mängd låtar här hemma och jag får även lite skönsång på tunnelbanan på väg till jobbet. Jag måste även säga att maken är ANINGEN avundsjuk. Idag är det den nya skivan från Marron 5 som spelas här hemma. Vi har nämligen en högtalare som vi kan docka både telefonen och våra iPods i.

Kommentarer
Postat av: Lyckliga barn

Hej!

Jag var inne och läste lite på din fina blogg - vill lämna ett avtryck och kanske vill du kommar och hälsa på hos oss på Lyckliga Barn? På vår blogg kan du läsa om barnpsykolog Hans Nyströms tips och svar kring barn, barnuppfostran och bemötande av barn i vardagen tillsammans med vardagserfarenheter från mina fyra barn.

Hälsningar

Anna

2011-12-09 @ 15:38:40
URL: http://lyckligabarn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0