Påsken är på gång

Äntligen börjar det kännas som om det är lite vår på gång. Inte så att solen skiner och fåglarna kvittrar (det regnar idag) men snön börjar smälta och gräsmattorna börjar synas. Pyret längtar efter påsken mer än vi andra då hon har förstått att det kan komma påskägg innehållande godis. När vi frågar henne vad hon vill ha att äta säger hon glass, godis och klubbor. Vad hon har fått klubbor ifrån har jag ingen aning om då hon aldrig har ätit en klubba och inte speciellt mycket godis heller.

Igår var det full fart här hemma då vi hade lunch för en släkting till min man som bor i USA och hennes två barn. Det var fem år sedan vi var och hälsade på dem och sedan dess har vi inte sett varandra. Det var jättekul att träffa dem och tjejerna har nu blivit tonåringar. Flickorna är otroligt målmedvetna och en av dem jobbar 35 timmar i veckan samtidigt som hon pluggar. Inte illa. Vi pratade mycket om vad som händer i USA för tillfället och de berättade att runt 50 miljoner människor kommer att få lämna sina hem då de inte kan betala räntorna på lånen.

På kvällen hade vi middag för ett kompispar som dessvärre kommer att flytta utomlands innan sommaren. Mycket trist tycker vi men samtidigt är det roligt för deras del. Det blir till att åka och hälsa på när bebisen blivit lite större. Av dem fick vi ett stort genomskinligt påskägg och det var det första Pyret lade märke till när hon vaknade i morse. Hon höll upp två fingrar i luften och talade stolt om att det fanns två klubbor i ägget.

Nu ska vi ut i regnet och ta en liten promenad till lekparken.

Påskägg

Foto: Privat

Kommentarer
Postat av: Emilie- Mamma till Liam

ja då måste det ju vara samma, kanske jag som såg fel med ben på den.

härligt med våren på gång.

2010-03-30 @ 12:29:42
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0