Landets mest udda midsommarstång

Ja, vad ska jag säga. Om det fanns en tävling där landets mest originella (ok ni får säga fulaste) midsommarstång skulle utses tror jag att vår skulle bli en vinnare. Men, man tager vad man haver. I detta fall blev det två trädgrenar, en remm och några elkablar.

Landets mest udda midsommarstång

Foto: Privat

Meningen var att vi skulle löva den och sätta dit lite blommor för att kamoflera grunden och göra den till en fin midsommarstång. Vi bröt för lunch och ett antal nubbar senare var det ingen som var sugen på att gå iväg för att fixa material. Däremot tyckte nog barnen att den var ok och vi dansade små grodorna utan problem. Däremot får vi väl höra nästa år (vi har då lovat att ordna en "riktig" midsommarstång) att barnen säger att så där ska inte en stång se ut. De har ju blivit vana med en betydligt mer avskalad variant.

Nog om stången. Trevligt hade vi i alla fall. Det var fint väder enda fram till dess att vi kom tillbaka från vår promenad ner till vattnet på kvällen. Då började det hagla och sedan öste regnet ner fram till midnatt. Inte gjorde det oss någonting då vi satt inne i värmen och umgicks med vänner och blev serverade fantastik mat. Vi träffades även till lunch idag för att äta upp resterna. Tack så mycket värdparet för en mycket trevlig midsommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0